Deníček uživatele Ajosek1

19.02.2009

Ahoj holky, tak dneska jsme byly naočkovat první dávku prevenaru. Neli byla moc statečná, skoro neplakala.

Ahoj, my už máme tři za sebou a čeká nás přeočkování, ale to až ve dvou letech. Finančně to je opravdu náročné, ale já jsem si řekla, že nám to za to stojí, co kdyby náhodou....nechci si pak něco vyčítat, že jsem pro to mohla udělat víc.

Ahojda, já si ho jdu zrovna dneska vyzvednout z lékárny, tak taky počítám, že tam finančně vykrvácím :00: . Na včeličku půjde Adámek v úterý, tak doufám, že taky bude statečnej a bude to dobře snášet. Taky jsem furt váhala, jestli naočkovat nebo ne, ale nakonec jsme se s manželem rozhodli, že jo. Přesně jak píšeš, co kdyby... Taky nás čekají tři dávky. Dvě teď a pak ještě jedna ve dvou letech :a:

In reply to by Martinaje

No já jsem právě nikdy moc pro očkování nebyla, ať už šlo o jakýkoliv, ale tady jdem o mé dítě, takže jistota je jistota...abych si pak něco nevyčítala. Taky jsme to museli s manželem promýšlet, ale doktorka mi nakonec říkala, že to nemá žádný mínusy, tak ať do toho jdu. :one:
Jo jinak s tou včeličkou, pokud Adámek injekce hůř snáší, tak doporučuji znecitlivující náplast. Já jsem ji nikdy nepoužila, ale moje sestra s ní má dobrou zkušenost, když byla malé píchat naušničky, dokonce i doktorka si to pochvalovala. :dance: Ale nevím, kolik to stojí... To jen tak.
Tak díky za tvůj názor a mějte se s Adámkem krásně :a:

17.02.2009

Ahoj holky, tak jsem byla včera u doktora na kontrole a jsme v 9tt a měříme 2,5 cm.

Cauky Ajosku,
zdravim a tedy ted uz konecne gratuluju!!!! :k: Tak se Tve dalsi tehu preci jenom potvrdilo? Parada.... :qu:
No budes mit casem asi pekne veselo, mamko. Ale z druhe strany aspon bude mit Nelinka brzy svemu veku podobneho sparing-partnera. ;)
Tak drzime palce, at je vse tak jak ma - hlavne to zdravicko. ;) :k: :h:
Opatruj se!!! :a:
SHARANE+LUCINKA

05.02.2009

Ahoj holky, jak se vede vám a vaším mimískům popř. vám těhulkám? No já se zatím držím, pořád se bojím, abych nechytla chřipku, protože jsem v I.trimestru.

Ahoj Ajosku! My měli rýmu na pozdim a byla to hrůza. trvala asi 14 dní, myslela jsem že to neskončí. Tak pevné nervy a dávej na sebe pozor. Nám se vede dobře jsme aktivní všude se stavíme pořád někde lozíme a nevíme co to je odpočívat, jsme prostě neustále v pohybu:) Však to určitě znáš taky. Mějte se a uzdravujte se a ty v rámci možností odpočívej:) Terka + Filípek

In reply to by TerezkaCZ

Ahoj Terko, díky za podporu. Já doufám, že nám to tak dlouho trvat nebude...ale doufat můžu a skutečnost bude jiná. Ale je to hrůza, když nemůžu malé nijak pomoct, jen že jí odsaju hleny a stříknu Libenar. No co už, snad to zvládnem. Ale jinak je to rarach i přes rýmu. Už se naučila stoupat na nožky, takže mě ráno vítá v postýlce vestoje a jinak všude lozí, kramuje a vzhledem k tomu jejímu stavění se na nožičky, tak je furt na zemi a většinou s pláčem. Nevím, jestli jí nepořídím helmu, ať nám těma pádama nezblbne :///: :///:
Tak se měj hezky a ať jste oba s Filípkem zdraví.

23.01.2009

Ahoj holky, dneska jsem byla poprvé u doktora a těhotenství mi potvrdil. Naštěstí je tam je jeden pacholík a ne dvojčátka...ufff. Takže dnes jsem podle PM 5+5.

Tak moc gratuluju, užívej pohodové těhotenství. Já jsem dnes 5+3, byla jsem u doktorky brzo, tak bylo vidět jen plodové vejce, další kontrola je 3.2., tak jsem zvědává, ale ráda bych tam viděla taky jen jedno tlukocí srdíčko...Hanča

rychlici gratuluji k tehu .ja vlastne jeste nemela ani MS od porodu neumim si predstavit dva prcky tak rychle .hlavne a tmas poho tehu a ne jak s beruskou

no já koukám, ty jsi zase těhulka? no gratuluji a přeji poklidnější těhulkování než to první, a to jste takhle naplánovali nebo je to "nehoda"?

22.01.2009

ahoj holky, zítra budeme mít 8.měsíců a zatím jsme bez zoubků...sice jsme se narodily o měsíc dřív, tak máme čas...a navíc není kam spěchat....ale...je to normální? Je nás víc?

nic si s toho nedelej:) malemu narostl zub teprve minuly tyden:) ale já pry měla první zub az v roce. takže pohodka:)

mít strach. Vojtovi vylezl zoubek až když měl 9 měsíců pryč. Buď v poho a nestresuj se zbytečně. To je normálka. Ještě si těch zoubků užijete... Eva

je to úplně normální..někdo má v roce plnou pusu a někdo má 1 zoubek :qu: ..já objevila první,když měla Ami 3,5 měsíce a nemohla jsem tomu uvěřit..pak to šlo už rychle za sebou..a nyní máme rok a máme 12 zoubků..i dvě stoličky :///: ...ovšem i když zoubky nemáte,nic Vás neomezí..např. v kousání,děti to kolem 9 měs. pochopí a je jedno,zda mají zoubky,umí kousat i dásněmi...jednou přijdou a bude to :dance: pa pa

22.01.2009

Ahoj holky, tak mi asi začíná únavový syndrom..no je to síla, kdybych mohla, tak spím celej den. Ještě že mám toho prcka, co mě vždycky probudí k životu.

ahojky tak to máš doma asi veselo co?Malá musí dávat zabrat :\x: já jsem taky v pátém týdnu a únava mě taky celkem postihla nebuj nejsi v tom sama chodím spát s drůbeží a ráno jsem vzhůru v 5 hod.

In reply to by konyp

ahojky, teď je to celkem v pohodě...za pár měsíců bude veselo, až se to druhý narodí. Když jsem byla poprvé těhu, tak jsem vstávala taky v 5, ale chodila spát tak v deset i později a nebyla to taková hrůza.....No ale my to zvládnem, my jsme šikulky :dance: Kéž by nás postihla jen ta únava a ty nevolnosti nás obešly obloukem.... tak papa a pěkný těhulkování ;)

Ahojky Ajoš! :jawdrop: ty čakáš další mimi? tak brzo?:) no gratuluju:) a taky Tě obdivuju :) jsem v silném šoku :\x:

In reply to by TerezkaCZ

no už je to tak. V pátek jsem si dělala test a byl pozitivní a zítra jdu k doktorovi. Taky jsem byla v šoku, ale teď jsem naopak ráda. Lepší než kdyby mi skončila mateřská a já pak otěhotněla..to bych se asi v práci moc neohřála. Takhle si prodloužím rodičovskou o rok a něco :)

In reply to by Ajosek1

:s: no ja jen ze mame stejne stare děti a já si neumím vůbec představit že bych teď byla zase těhotná:))) Já chci aby se mi další mimi narodilo zase na jare ale az v r. 2011 tak snad se nám to povede :||): . Tak Ti přeju aby bylo vše OK a hlavně aby Tě malá moc nezlobila :\x:

14.01.2009

jupííí, tak se mi to povedlo...akorát tu z porodu máte v I.díle ;) :///:

Cauky Ajosku, holka zlata mourovata... :a:
Tebe sem tu nevidela snad 1000 let!!!! :00: Ale stale si Te pamatuju - mas to od nas z PV prece za "rohem". ;)
Koukam na vase krasny fotecky - no Nelinka je absolutne uzasna!!! :one: :girl:
Fakt krasnoucka slecinka - moc se vam povedla. :one: Nerikej mamko, ze je na ceste dalsi maly koblizek? Ze by, ze by, ze by???? Pokud ano, tak to preju hlavne hodne zdravicka a at je vse tak jak ma byt. :k:
Jinak pokud by ses chtela mrknout na nas a jak sme poporostli, tak jukni na:
http://www.mojetehotenstvi.cz/jiz-9-mesicu-na-tomto-svete
Mejte se primovne a at se vam dari. :k:
SHARANE+LUCINKA

In reply to by sharane

Ahojky Sharane, rada te vidím. No jo, dlouho jsem tu nebyla..přes léto nám totiž nefunguje net...až na podzim, jak opadá listí :///: Jinak Nelinka je sluníčko a dělá nám jen samou radost. Jdu se kouknout na tu tvou ratolest, jak rostete :one: Měj se krásně a ať se má Lucinka k světu, je zdravá a dělá vám jen radost....papa :a:

14.01.2009

Ahoj holčiny, do svého účtu jsem do osobních údajů napsala něco o mém porodu, takže jen pro informaci pro ty, co mě znají, ale i pro ty, co ne :) jinak jsem ještě zapomněla napsat, ž

taky si tě pamatuji a vím, že jsi musela být v nemocnici. Já taky, ale u mě se jim to podařilo udržet od 28tt do 39, takže jsem měla štěstí. Ale ty jsi ho měla taky, že to takhle nakonec dopadlo a beruška je zdravá a plná síly. Přeji ať ji to vydrží celý život a dělá vám jen samou radost :k:

In reply to by gabula

teda to jste zvládli dlouho vydržet. Já si říkám, že jsme měli ohromný štěstí...být před 20 rokama, tak to malá určitě nepřežije....Ale jsme šikulky. Vám taky přeju,ať vám to vaše zlatíčko dělá jen samou radost a jste všichni zdraví a spokojení :k:

před očima....pamatuju si Tě....ukazovala jsi fotky ze svatby a tuším jsi měla termín jako já. Gratuluju ke dceři a přeju hodně zdraví. My se snažíme o další mimi...nedaří se. Tak pa

In reply to by kac.kaa

jojo, to jsem byla asi já. Koukala jsem na tvůj účet a Filípka je mi strašně líto. muselo to být hrozný. Když jsem nesla Neli mlíčko, tak tam zrovna taky umřelo miminko a já z toho byla tak hotová, že jsem brečela jak malý děcko.Jsi ale strašně statečná, že jsi to tak zvládla. Moc ti držím palce, ať se druhé miminko brzo podaří :/;x: ...nám se asi zadařilo :00:

25.08.2008

Ahoj holky, nelinka má od narození celkem velkou pupeční kýlu. Snad tak dva centimentry na výšku.

pupeční kýla taky trápila i moji malou - nejvíc vyskakovala, když zaplakala a Dr nám doporučila srolovat do ruličky látkový kapesník a dát ho na pupík pod plínečku - vlastně to zatlačit. A spravilo se to a na operaci jsme nemuseli. Prý když to mají volně a třeba zapláčou, tak je to chudinky bolí. Držím palečky ať se to co nejdřív zlepší. Pa :a:

Ahojky, mi byli s Matýskem na operaci, ještě mu nebyli ani 4. měsíce. Nejdřív se nám to snažili náplastí zamáčknout, byl 2x 14 dní zalepenej. Bez úspěchu, tak jsme zkončili pod kudlou, ale zase máme pokoj :k:

ahojky takmi máme taky pupeční kýlu, možná trošičku menší a dr. jsem se ptala jestli je v tom nejaký problém tak mi řekla že zatím ne pokud jde pupík lehko zamáčkout, tak je to zatím v pořádku, ale kdyby náhodou byl tvrdý a nešel zamáčkout tak okamžitě přijít, že to by mohl i zvracet a muselo by se operovat. A že to má z toho jak tlačí, že nemají ještě posílněnou bříšní stěnu, ale že by to mělo zmizet časem.

nemam zkusenost ,ale chtela jsem te pozdravit moc dlouho jsem te zde nevidela vlastne naposled když jsi jeste lezela v nemocnici.moc gratuluji k nelince.

12.08.2008

AHoj holky, zdravím po dlouhé době.
Tak jen v krátkosti, protože jsem na skok v práci a doma nemám net.¨

Ahoj Ajosku, pěkně dlouho jsi tu nebyla! Gratuluju k Nelince, ať je zdravá a dělá vám radost! Nám se 16. 6. narodil Honzíček (3,10 kg a 50 cm) a jsme z něho pěkně pokadění. :!k: :h: :h: :h:

Ahoj Ajosku. Tak tě tady zase vítám :w: Gratuluju k Nelince :h: :k: To je dobře, že se má malá čile k světu :w: Jste obě bojovnice :w: ak ať se daří :w: :w: :w:

Ahooj, to je dobře, že si se ozvala, kolikrát tu byla sháňka. Jinak je skvělý, že malá se má čile k světu a krásně roste, moc ti k ní blahopřeji!!!!! a přeji, aby bylo vše v pohodě!

Ahojky, moc gratuluji...Nelinka je šikovná, váhu krásně dohání. Taky jsem si říkala, co s tebou je, i když sem taky moc nechodím :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky