"Bílý med"
Ahojte!
Mám prosbu o radu. Nevíte, s čím namíchat "bílý med" - je to vlastně med s máslem, ale nevím, s čím to smíchat - zkoušela jsem různé pokrmové tuky, ale vždycky se mi to srazí :-(
Děláte ho někdo? Dcerka to miluje, ale když jí dám med na suchý chleba, proteče jí to "dírkama", když jí ho dám na máslo, má ho všude, jen ne na chlebu :-(
Děkuji
V.
pastovaný med - mám pocit, že stojí snad tolik, co běžný. Jestli jsi z Prahy, a budeš chtít, ozvi se, kamarádka mi jej vozí z Vysočiny, zrovna jsme se minulý týden potkaly a dva jsem si "do zásoby" vzala navíc. Než jsem byla těhotná, mohla jsem se po něm utlouct.
In reply to Na to je vážně ideální by Elishka
ta cena je podobná,my ho máme od včelaře za stejnou cenu,ale co jsem koukala na internetu,tak ta sklenice bývá dražší o 10 až 20 korun,což ovšem za to stojí :)
Děkuji všem za odpovědi!
Jj, míchám to s margarínem, ale vím, že na táboře nám to s ním míchali taky, a nesrazilo se to ... jen právě nevím, co to bylo za margarín :-(
A děkuji i za tip s pastovým medem - zkusím ho sehnat ;-)
V.
srazí se ti to, protože to mícháš margarínem....smíchej to s normálním máslem ;)
ahojky,podle mě se to míchá jen s normálním máslem-já to nesnáším,tak to nedělám :) každopádně ti chci poradit-zkus pastovaný med :) je výborný,ale krémový,má bílou barvu a nestéká-má konzistenci podobnou nugetě :) je sice hůře sehnatelný,nejlépe asi přímo od včelaře,ale stojí za to,je to mňamka :) a necukernatí!!!
Dělávalo se to na táborech a dělala to i moje babička,vždycky smíchala med s máslem a krásně se to spojilo,ale musí to být pravé máslo,jinak z toho máš ten zgrcan :00:
Ahojky jak píšou holky sežeň si ten pastovaný mně ho vozí naši z Moravy a jinak pokud chceš míchat normální med tak s obyčejným máslem.Já to tak dřív taky jedla.