U nás máme jednu moc oblíbenou. Vývar z kuřecího masa,zelenina,nejdůležitější je zavářka, Naučila jsem se jí od mé babičky. Uděláš klasickou jíšku (dobrou domácí!), asi 2-3 polévkové lžíce hl. mouky a kousek másla.Usmažíš jen do světla a pak do ní přidáš 2-3 rozkvedlaná vajíčka s trochou soli. Ještě chvilku smažíš,než se vajíčko srazí na kosky. Pak vložíš do vařící polévky a chvilku ještě necháš projít varem. :a: :a:
U nás máme jednu moc oblíbenou.
Vývar z kuřecího masa,zelenina,nejdůležitější je zavářka, Naučila jsem se jí od mé babičky. Uděláš klasickou jíšku (dobrou domácí!), asi 2-3 polévkové lžíce hl. mouky a kousek másla.Usmažíš jen do světla a pak do ní přidáš 2-3 rozkvedlaná vajíčka s trochou soli. Ještě chvilku smažíš,než se vajíčko srazí na kosky. Pak vložíš do vařící polévky a chvilku ještě necháš projít varem. :a: :a: