Přidat komentář

Já na Obilňáku rodila v roce 2003 a v roce 2006 a letos se tam chystám zase :\x: . Váhala jsem, jestli nemám jít tentokrát někam jinam. Ale přišla jsem na to, že stále platí, že největší kapacity jsou na Obilňáku. Vždy jsem tam byla spokojena, tak zůstanu i tentokrát ve "známém" prostředí.
Na porodním je to super - příjemné sestřičky a veselí páni doktoři ;) . Pouze dlouhé čekání na kontrolách před porodem, ale to je asi všude. Měla jsem štěstí, že jsem obě děti rodila ve stejném porodním boxu a vždy u mě byl manžel, který mě celou dobu držel za ruku a povzbuzoval a chválil :qu:.
Na šestinedělí je to trošku horší. Vždy jsem měla dopředu zažádáno o nadstandard, ale nikdy na mě nevyšel. Poprvé jsem byla nakonec ráda, protože jsem byla jako všechny prvorodičky vyjukaná a když jsme pak měli žloutenku (vždycky), tak jsem byla ráda, že mám s kým promluvit. Sestřičky byly někdy uhoněné a našla se i nepříjemná, ale pak přišly na službu ty lepší a hned bylo vše zapomenuto. Nejmíň příjemné jsou uklízečky a sanitárky. Celkem nás deptaly nějakými nesmyslnými příkazy a honily nás do jídla (nechápaly, že zrovna kojíme...). Ale člověk si brzy naučil je ignorovat a někdy i schladit!!!
Když to zhrnu, tak jsem byla moc spokojená, všem moc děkuji a těším se na konci léta naviděnou!!! :a: :a: :a: Miriam

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka