Přidat komentář

Ahoj, já měla první porod 2009, kdy se ještě neregistrovalo od 14tt, ale hned při zjištění těhu.. navíc ttam registrovaly např. na srpen a já měla termín 31.8. těhotenství jsečm zjistila o Vánocích a k doktorovi jsem se dostala až po svátcích v 8tt..když jsem se chtěla registrovat, všude bylo plno.. tak jsem rodila u rodičů v Jičíně.. menší porodnice je určitě osobnější a mnohem příjemnější varianta..
Jinak kamarádka pracovala jako sestřička na novorozenecké JIP v Podolí a z hlediska lékařské péče je to určitě nejlepší volba.. pokud bys už předem věděla o nějaké srdeční vadě, pak ti doporučí Motol.. v Podolí jsou zase špičky v péči o předčasně narozené děti.. a pak prý nejsou špatní v Thomayerově nem.
Kamarádka rodila u Apolináře a prý to bylo hrozně neosobní.. dokonce byla nucena měnit si vložku (pomalu jí odtékala plodová voda a pak smolka) před jiným tatínkem.. a 2 dny po porodu dostala k obědu hrachovou kaši.. A dvě kamarádky rodily na Bulovce.. jedna nadšená, druhá moc nadšená nebyla (odmítli jí udělat císaře při porodu dvojčat a první šlo normálně, ale u druhého přišly komplikace a akutní císař... takže byla šitá úplně všude..) navíc měli oba kluci pře 3kg..

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka