Přidat komentář

neřeš to... Ad. rady maminek a babiček - je fajn je vyslechnout... na druhou stranu mne dost uklidnilo konstatování holek na netu, že dítě s nočníkem asi na základku nedorazí a nemám se zalamovat, když malá odmítá v 1,5 roce na nočník. Respektive dostávala vysloveně hysteráky a já se od mamči dozvídala, že my jsme prostě jen líní to řešit. Pak ji zažila v akci in natura a vzala zpátečku... ale já v mezičase čtvrt roku slýchala co chvíli na mobilu, že bychom se měli nad sebou jako rodiče zamyslet...
Po přečtení pár diskuzí na netu jsem tyhle hlášky pouštěla jedním uchem tam a ven a strašně se mi ulevilo...
Kdysi dávali dětem polévku již v šestinedělí - dnes je to nemyslitelné...
Prostě všechno se vyvíjí... a je fajn, že si člověk tyhle věci může přečíst a prostudovat aktuálně.

Ale je fakt, že nepochopím, jak někdo může na netu vykládat a dokonce si veřejně zaznamenávat, že "s manžou sexíčkuje", že "došlo na tulilkování", že "má ovulku tehdy a tehdy"... Chápu, že se holky, kterým se nedaří otěhotnět, vzájemně snaží podpořit, ale vše má své meze a člověk by se měl zamyslet nad tím, co pošle dál na veřejnost.

Stejně tak intimní fotografie z období těhotenství, na které teď porůznu narazíš... Ano, chápu, že dotyčná má potřebu podělit se o svou radost.
Ale nechtěj vědět, kolika servery se mnohdy prožene fotka z , kterou tam dotyčná v dobré víře vložila mezi své "přátele"...
Nemluvě o tom, jak mohou být v budoucnu podobné akce zneužitelné, pokud by se ta holka třeba snažila někam kandidovat nebo se ucházet o seriózní práci.

Pohybuji se v personalistice a velmi dobře zvážím, zda dotyčného či dotyčnou pozvu na pohovor, pokud má potřebu být na netu agresivní nebo potřebu zveřejňovat své intimní partie.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka