Přidat komentář

In reply to by maccina

Ježišku, to máte doma veselo, snad budou brzy v pořádku.

Tak Tvůj kluk je šikovnej, není důvod pro odklad, ne? Třeba bude mít štěstí na klidnější spolužáky a nebudou ho svádět ke špatnostem jako ve školce.
Včera jsem v autobuse viděla, spíš slyšela chlapečka- upoutal mě tím, jak je velký, ale mluvil hůř než můj tříletý syn- měl snad všechny vady výslovnosti- šišlal, šlapal si na jazyk...
Fakt jsem úplně zírala. A dneska jsem šla vyzvednout dceru ze školky a ten chlapeček byl u nich ve třídě. Jak jsem stála mezi dveřma, tak přišel a říkal mi:"Mně uš je pet, včela šem byl u žápišu a vžali me, v žáží půjdu do štoly."

Tak jsem si říkala, že z něj budou mít radost...Nevím, někteří rodiče zařizujou odklad pro úplně zdravé děti, které jsou vyspělé a zralé na školní docházku a jiní tam pošlou kluka, kterýmu ani není rozumět. :?

Metrák na mně není až tak vidět hlavně kvůli tomu, že ho mám pod kalhotama, mám fakt šílený otoky, odhaduju tak patnáct kilo jen od kolen dolů :00: Fakt je to neuvěřitelný, vypadá to jak z nějaký učebnice záhadných nemocí. Ale tak aspoň to nechám po porodu v porodnici. A až teď doceňuju výhody těhotenství v zimě, v létě bych se styděla ukázat ty nohy v sukni nebo šatech... YBch tím leda děsila malý děti.

Slyšela jsi o tý paní, co má ten sekáč pod Albertem? Dneska jsem ji potkala, zavírá ho, od března ho bude mít jiná paní, protože týhle našli rakovinu prsu. Prej už má po operaci a vypadá to dobře.

Tak děkuju za přání, dřív nebo později se nakonec dočkám, jen jsem si téměř jistá, že před termínem to nebude a jestli mi v pondělí na poradně(v Krči) zase řekne, že už je to na spadnutí, tak se jí asi vysměju. :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky