Přidat komentář

ahoj, to je mi moc líto že všichni marodíte :-(. U nás je to taky naprd. Markétka dneska vyfasovala ATB. Ondra pokašlává a já mám rýmu jako trám a kdybych do sebe necpala Parelen, tak jsem neschopná nic udělat :-(. Nyní malá usnula a já jdu žehlit haldu prádla než se probere a bude poplakávat abych byla u ní. Ještě se musím s Ondrou učit na logopedii a grafomotoriku. Snad bude hodnej a bude spolupracovat. Nějak nemám energii na nějaké vysvětlování a přemlouvání.
Taky jsme měli v plánu vyrazit do lesa a ozdobit stromek jablíčkama pod.. jít na vánoční trhy a dát si trdelník, svařák. Prostě si to užít. Místo toho jsem už týden zavřená s dětma doma :00: . Samozřejmě u nás to není tako děsné jako u vás. Naštěstí nezvracíme celá rodina. Jen malá protože je plná hlenů :00: .
Zdraví je strašně důležitá věc. Spousta lidí na něj zapomíná a bere toto slovo jen jako slovo. Ale ono je opravdu moc důležité. Když má člověk zdraví tak má šve. Tak to prostě je a bude vždycky...
Přeji vám, ať jste do štědrého dne v pořádku. Sice asi moc velkou chuť na salát a rybu mít nebudete, ale důležité bude když dětičkám bude dobře a budou moct si učít štědrý večer :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka