Přidat komentář

ahoj, tak mě končí RP v červnu. Už nyní obcházim zaměstnání a prošla jsem si pár pohovorama. Musim říct že pro mne byl nejhorší první pohovor. Bála jsem se že nebudu schopna po 6letech pobytu s dětma srozumitelně mluvit. Ale opak byl pravdou. Nějak ze mě všechno spadlo a jak jsem byla mezi dospělíma ta jsem najednou mluvit uměla. Jen ta tréma a to červenání :s: .
No zatim do žádné práce nenastupuju ale těšim se. Ani nemám moc hrůzu z toho že Markétka půjde v září do školky. Přecejen už chodí do školky Ondra a tak vim jaké tam jsou učitelky. Markétku znají a už se na ní těší. Už nyní vím do jaké třídy půjde a jakou bude mít pani učitelku :-). U sebe se bojim únavy a změny v tom, že vše budu muset dělat po práci a večer. Ale je to určitě o zvyku.
Problém s miminkama kolem sebe nemám. Asi je to tím, že jsem ze všeho toho dětského pláče, kňourání a potřeb unavená a už bych ani miminko nechtěla. Švagrové se narodila holčička a že bych z toho byla nějak mimo, to vůbec. Je to hezké ale 2 dětičky jsou pro mne akorát. Takže tato myšlenka mě vůbec netrápí :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka