Přidat komentář

In reply to by beruskaMK

Ahoj. Děkuji za komentář :k: .
Nemyslím si, že nejsi statečná. Jsi statečná moc!! Už to, že jsi se s tím dokázala poprat sama, a nesložila se, je samo o sobě velikou známkou statečnosti :one: . Obdivuji tě, a i vás všechny, které jste si tím prošly. A věřím, že toto Tvoje další těhotenství dopadne na výbornou a další prcek zase o maličko víc zacelí tu velkou ránu.
Jsem moc ráda, že jsi se tady tak otevřela, když nad tím tak přemýšlím, taky bych asi nechtěla přímo komunikovat s nikým blízkým, říkám si, že by mne asi bolelo, že je to taky bolí, a byla by to pro mne další zátěž a stres. Ale já si tím neprocházím, chci nějak pomoci jim.

Holčině napíšu, kontakt na ni bych asi stejně nikomu nedala. Opravdu nejsme blízké přítelkyně, tak bych si nedovolila zasahovat do jejího vnímání a života až takto. Ale určitě jí napíšu SMS a budu se ji snažit podpořit aspoň touhle formou, pokud nebude stát o přímý kontakt.

Moc děkuji za tvoje slova, člověk, dokud sám nemá děti, si tu bolest nedokáže vůbec představit, a i když má zdravého prcka, tak se ani dost dobře nejde do takovéto situace vcítit. Pevně věřím, že si ten klučina vybojuje místečko pod sluncem a Tobě přeji jen to nej :k: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka