Přidat komentář

ahoj, mám 2 děti. Ondra( 5 let a 8měsíců), Markéta (2 roky a 9měsíců). Ondra chodí od t ří let do školky :-)
v týdnu:
ráno vstáváme v 6hodin a nejdéle v 6:30. Děti déle spát nevydrží. Dětem připravim snídani a oblečení. Po snídani je zaženu do kupelny ať si vyčistí zuby /markétě pomáhám/. Potom se samy oblečou a jdou si hrát vedle do pokoje. Někdy je ráno klidné a pohodové ale většinou se neobejde bez Ondrova stekání a justů. Což mě dost mrzí a hlavně mě to opravdu nebaví. Takže občas zakřičim a občas mu musim dát pořádně na prdel. Takže někdy vycházíme z baráku a Ondra je uraženej a steklej a nebo pobrekává :00: . Jakmile jsou děti obstarané tak jdu srovnám peřiny jak u dětí tak u nás. Poklidim po snídani a po 7hodině se začnu oblékat. Kolem 7:15 zavelim dětem ať si jdou vzít botky a v 7:20 vyrážíme směr školka. Po odevzdání Ondry obejdeme blok a jdeme domu-hlavně v zimě nebo když prší. Když je potřeba tak jdeme do krámu nakoupit. Když přijdeme domu, tak se jde malá koukat na kouzelnou školku a já začnu uklízet. Po úklidu si udělám kafe a něco k snědku. U snídaně jsem na PC :///: . Pokud mám uvařeno, tak se věnuju Markétě. Hrajeme si a nebo jí čtu. Jakmile je venku pěkně, tak jdeme třeba na hodinku nebo 2 hodinky dopoledne ven na procházku. Když nemám uvařeno, tak si s Markétkou třeba spíváme a nebo si hraje sama :-). Nevařim denně. Většinou máme jídlo na 2-3dny.
Mezi 11:30-12hodinou obědváme a po 12hodině se jdeme oblékat a pádíme pro Ondru. V úterý a ve čtvrtek jezdíme do města. Nyní už začneme chodit pěšky protože je pěkně a je škoda dávat 16kč za bus. V úterý chodí Ondra do sokola. Do nedávna jsme trávili čas s Ondrou v sokolovně, ale když je takhle hezky, tak jdu raději s malou na 2 hodiny na hřiště. Ve čtvrtek chodí Ondra na předšolní kurz. Takže se s malou buď procházim a nebo jdeme na hodinku na hřiště.Jednou za 3 týdny chodí Ondra v pondělí na logopedii. Tu máme kousíček od baráku. Takže to je super :-). V úterý a ve čtvrtek vyrážíme z bytu v 15hodin a vracíme se domu po šesté hodině. Děti naženu do sprchy. Ondra Markétku vykoupe a já zatim ohřívám večeři. Nadlábnou se a v 7:45 jdou do postelí. Ve 20hodin už spí :///: . Ostatní dny se vracíme z pobytu venku také kolem té 17-18hodiny. Opět Ondra vykupe Markétku-když chce. Když nechce tak se koupe sám a já pak malou osprchuji :-).
Víkend:
Pro mne je víkend trošku oddechovější. Děti teda vstávají stejně jako v týdnu. Prostě déle spát nevydrží. Já většinou vstanu kolem té 7 hodiny. Opět poklidim, urovnám piřiny a připravim všem (i tatínkovi) snídani. Po snídani douklidim byt (utřu prach, poklidim a vyluxuju). Poté jdeme na procházku a nebo někam jedeme. Vařim v pátek abych nemusela stát v sobotu u plotny. Neděle vypadá stejně jako sobota s tím rozdílem že jednou za 14dní chodim s Ondrou do Sokola. Má nácviky na Slet. V neděli hlídá malou tatínek, takže po dobu co je Ondra v sokole mám veget a procházim se vklídku po centru :///: nebo si zajdu na čaj a přečtu si časopis. Většinou 21století :-).
Nejvíc mě trápí, když má Ondra špatnou náladu a nebo je Markétka uplakaná. To je pak den ještě hektičtější než normálně a hlavně je člověk také bez nálady a takové té energie.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka