Přidat komentář

ahoj, Ondrovi jsme koupili před narozením malé klasickou postel 90x200m. Markétka spala v postýlce po Ondrovi. Všichni jsme tou dobou spali v ložnici. Když byl Markétě jeden rok, tak jsme se přestěhovali do obýváku a dětem jsme přenechali pokojík. Nedávno jsme Markétě pořídli stejnou postel jako má Ondra. Na jedné straně pokoje mají postele (za sebou) a mezi postelema mají skřín na hračky. Zbytek pokoje je volný pro hraní. Po koj má 15m, takže je celkem prostorný. Mimo té skříňky s hračkama tam nemají žádnou jinou skříň a do budoucna tam žádnou skříň nemíníme dávat :-). V obou postelích je dost velký úložný prostor. Každá postel má 2 prostorné šuplíky a pod roštem je ještě místo, kam se dají ukládat sezonní věci.
Původně jsme nad palandou taky přemýšleli. CHtěli jsme tu, která se dá do budoucna rozdělit na 2 postele. Ale nakonec jmse to vyřešili takto.
Ohledně spaní bych se nebála. Ondra měl se spaním problémy od miminka. Vzbudilo ho i kýchnutí. Měla jsem trošku strach jak to bude až se malá narodí. Musim říct že to bylo v pohodě. Spánek se mu upravil a i když malá plakala celou noc, tak Ondru nevzbudila. Takže sama poznáš jak to u vás bude. S dvouma dětičkama je to holt náročnější. Ale uvidíš že si poradíš

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka