Přidat komentář

ahoj, každý dítko je jiný, ale u nás fungovalo tohle - trvat na tom, že se prostě spát bude, ev. bude se odpočívat (to odpolední spaní)
a jak to bylo u nás?
co se týká nočního buzení - náš synek mívá noční můry, takže probudíme (pláče ze spaní), uklidníme a zase odcházíme.
- jednu dobu zkoušel jestli by nešlo večerní ukládání do postele nějak změnit (teď mu je 3,5r a sem tam to ještě zkusí) - nešlo by změnit, prostě se večer chodí spát, musí ležet v posteli, dostane třeba auto na spaní, ale nemůže vylézat z postele ven (z té vylézal, když dostal normální postel, cca kolem 20. měsíce). když mi řekne, že nechce spinkat odpovím mu, že spát nemusí, ale musí ležet v posteli.
- no a odpolední spaní - to nespí cca od dvou let, možná ještě o něco dřív, ale neustoupili jsme z odpoledního odpočívání - opět musí být v posteli (výjimečně mu teď povolím hraní si mimo postel) a v té si může hrát (dostane auta, má knížku...)
kdysi jsem zkoušela být u něj, dokud neusne a to prostě nejde...takže dělám to samý co jakýkoliv jiný den. večer si vypije kakao, přecteme pohátku, táta ho hodí do postele, popřejeme dobrou noc, pustíme kolotoč (ano...už 3,5 roku u nás hraje kolotoč), pošleme vzdušnou pusu a odcházíme. když se v pokojíčku dějou lumpárny dostanou vynadáno (jo má¨me dvě děti, tomu mladšímu je 19m, ale zatim se spaním nezlobí)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka