Přidat komentář

1.Jak dlouho jste spolu? SPOLU 5,5 ROKU A MANŽELÉ 1 ROK
2.Měli jste někdy nějakou velkou krizi? NE, JEN DROBNÉ NA ZÁKLADĚ PŘETÍŽENÍ STAROSTMI :)
3.Změnilo se na vašem vztahu něco po té krizi? UPEVNĚNÍ
4.Když váš muž přijde z práce, co dělá po zbytek dne? PRACUJE JEŠTĚ OKOLO DOMU, ALE SNAŽÍ SE BÝT I TUHO SE SYNEM. NĚKDY SE VĚNUJE JEN JEMU, ALE ON SE NEZASTAVÍ NIKDY, TAKŽE I U TOHO NĚCO TVOŘÍ :)
5.Jak často se váš manžel věnuje dětem? VZHLEDEM K PRÁCI MOC NE, ALE KDYŽ PŘIJDE Z PRÁCE, TAK HO VĚTŠINOU NECHÁM SAMOTNÉHO S DÍTĚTEM ABYCH ASPON UMYLA NÁDOBÍ APOD. NEJDE TO VYČÍSLIT, ALE JDE TO, NA TO, JAK JE ZAMĚSTNANÝ. O VÍKENDU SE VŽDY SNAŽÍME VYŠETŘIT SPOLEČNÝ VÝLET NEBO JINOU SPOLEČNOU AKCI
6.Jak často bere děti ven? MY JSME VENKU STÁLE JAK JE LÉTO, ALE TAK 1X ZA 14 DNÍ S NÍM JDE/JEDE JEN ON A TO MOC OCEŇUJI :)
7.Jaká by byla reakce vašeho manžela po tom, co by jste přišli domů a vaše dítě by mělo sedřený celý obličej?To by mě opravdu dost zajímalo ZÁLEŽELO BY NA OKOLNOSTECH JAK BY SE TO STALO. SAMOZŘEJMĚ BY SE ZAJÍMAL, CO SE STALO, LITOVAL BY HO A MOŽNÁ PRONESL, ŽE NA NĚHO MUSÍME DÁVAT VÍCE POZOR. ALE NA DRUHOU STRANU BY MOŽNÁ ZAVTIPKOVAL, ŽE JE TO SPRÁVNEJ KLUK A ŽE ZKOUMÁ SVĚT :)
8.Kolik času věnuje váš manžel svým koníčkům? NA RYBY SE LETOS DOSTAL ASI 16X, TAKŽE NIC MOC. NA KOLO JEDEME SPOLEČNĚ OBČAS, TED V LÉTĚ TAK 1X ZA 14 DNÍ VŠICHNI
9.Chodí váš manžel do hospody? NIKDY
10.Kolik vám dává manžel peněz na měsíc z výplaty? MY TO NEBEREME JAKO DÁVAT A BRÁT, PROSTĚ MÁME SPOLEČNÉ PENÍZE A TY UŽÍVÁME A HOSPODAŘÍME TAK, ABYCHOM ŠETŘILI A ZVLÁDALI REKONSTRUOVAT A SPLÁCET HYPOTÉKU
11.Dělíte doma věci na tvoje a moje? ANI NÁHODOU
12.Pomáhá vám doma manžel? ANO, KDYŽ MÁ ČAS, UMYJE NÁDOBÍ, VYTŘE, UKLIDÍ,...
13.Jak vypadají vaše večeři, co děláte?Dáte si třeba sklenku vína a povídáte si? JEN NĚKDY, VĚTŠINOU VYŘIZUJEME NĚCO NA POČÍTAČI NEBO SI JDEME ČÍST NEBO SE MILUJEME :)
14.Když něco manžel slíbí, dodrží to? ANO
15.Dodržuje váš manžel příchody domů podle toho v kolik řekne kdy přijde? SNAŽÍME SE TO NEURČOVAT, ABYCHOM NEBYLI ZKLAMANÍ, TAKŽE JEN PŘIBLIŽNĚ. KDYŽ TOTIŽ ŘEKL HODINU, POČÍTÁM VŽDY + HODINU AŽ DVĚ, KDYŽ SE ZABERE DO PRÁCE, NEVÍ KDY PŘESTAT :)
16.Jste spokojené ve svém manželství? ROZHODNĚ ANO
17.Milujete manžela? ROZHODNĚ ANO
18.Když manželovi něco vyprávíte, vnímá vás? ANO, POKUD TO NENÍ V DOBĚ KDY NĚCO VYŘIZUJE NEBO PŘEMÝŠLÍ
19.Napadne vašeho manžela samo od sebe, že vám např. s něčím pomůže, nebo mu musíte vše říkat? JDE SÁM
20.Věnuje se manžel vám? SNAŽÍME SE, ALE ČASU JE MÁLO

PŘEJU AT TO VYŘEŠÍTE A JE TO JEN MOMENTÁLNÍ MYŠLENKOVÝ NEGATIVNÍ POCHOD, KTERÝ PO MS PŘEJDE :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka