Přidat komentář

ahoj, tak já si myslim že je lepší vše brát z domova. Já jsem taky brala plenky, ubrousky, mléko a krémy z domova. Byla jsem ráda že na dovče nic kupovat nemusim. Letos jsme sice nebyli v Bulharsku ale v Řecku. Ceny v Řecku jsou za plenky stejné jako u nás. Musim říct, že se u nás dost zdražilo. Ještě před 3 lety bylo dráž v Řecku. Říkala jsem si, jak je to hrozné že maj tak draho a ještě že u nás máme levněji. No a nyní jsou ceny vyrovnány.
V Bulharsku je buď stejně draho nebo levněji než v ČR. Záleží kam člověj jede. Primorsko je ve většině věcí levnější, ale doporučuju nakupovat ve větších obchodech než v těch, co jsou v letovisku :-).
Ohledně lékarničky. Určitě vem vše nač je tvé dítě zvyklé. Léky na kašel suchý i vlhký, sirup a čípky na teplotu, kapky do očí Opthalmo septonex, fenistil gel a fenistil kapky, léky na průjem, dětsky probioactiv (vhodný při průjmu a nebo jako doplněk stravy), teploměr, náplast, dezinfekci. Také si nezapomeň vzít léky i pro vás dospěláky. Já jsem na dovče vyučila pastilky Orofar a panadol...chytla jsem první 3 dny nějakou virózu :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka