Přidat komentář

In reply to by JaMiOn

Ty čtyři patra bez výtahu jsou prkotina... jediný problém v tom vidím, když má člověk třeba nohu v gypsu... ale jinak se to dá v pohodě vyjít i s malými dětmi... pravda, bydlet v přízemí nebo prvním patře má taky své výhody, ale kdybych se třeba já měla rozhodovat, jestli v přízemí v maličkém bytě, nebo ve čtvrtém patře ve větším, šla bych do většího...
Jsem z vesnice a měli jsme krásný velký dům, velké místnosti, kuchyň větší, než mám nyní obývák a tak mi ty panelékové byty pořád připadají jako králíkárny, kde se nedá pořádně nadechnout... proto se už nemůžu dočkat, až se přestěhujeme do nového bytu... už jen z toho důvodu, že mě neskutečně štvou ty omezené prostory, nedostatek úložného prostoru, nemít kam dát pořádné skříně, nutnost skladovat věci všude tak, že když chceš vytáhnout jednu věc, musíš přeskládat dalších pět a podobně... samozřejmě, prvních pár let jsem byla ráda, že máme byt, jaký máme (2+1 38 m2), jak děti rostly, tak to bylo šílené a po patnácti letech v něm jsem byla zralá na blázinec... kromě toho, že jsme měli spaní v obýváku, kvůli čemuž jsem měla pak dost velké problémy s nespavostí... samostatná ložnice to vyřešila jednou pro vždy... ale to jsou věci, které se projeví spíš až po více letech, zezačátku je všechno jinak a člověk se uskrovní... ale ani to se nedá dělat pořád... prostě jednou to pak vypluje na povrch... ;)
Jo, a nejhorší pocit jsem měla z toho, že čtyři lidi (dva dospělí a dvě pubertální děti) mají jednu jedinou trojdílnou skříň, do které se muselo vejít všechno oblečení... takže když jsem vyprala všechno špinavé prádlo, vyžehlila a složila ho, tak nebylo kam dát... a nebo to bylo ve skříni tak namačkané a stejně to tam nevešlo všechno... a víc nábytku se nám do pokoje nevešel, protože ten byt byl mimo jiné i děsně blbě řešený... hrůza... ještě dnes, když si na to vzpomenu, mám osypky.. ;)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky