Přidat komentář

ahojky,
tak u nas je to tak - vstavame tak kolem 7 - 8 hod, snida jogurt nebo buchtu (babovku, strudl) jdeme na dopoledne ven nebo na nejakou jinou aktivitu (plavani, babicka), kolem 12. hodiny se Adamek naobedva (vetsinou polevku a trochu hlavniho jidla - zapekane brambory, testovinky, ryze, a maso, nekdy ji jen to maso samotne). Dopoledne vzdycky sezobne nejakou susenku nebo kolac. Kolem te 12. hodiny jde spinkat, a vzhledem k tomu, ze je to odjakziva veliky spac, tak spi v prumeru tri hodiny odpoledne.

Potom se vzbudi kolem 15. hodiny, dostane svacinku - chleba s pastikou, syrem, rohlik ... a jdeme ven. Vecerime v 18 hodin testinou teplou veceri (testoviny, krupickouvou kasi, palacinky, ...) a Adamek si hraje s autama a hrackama v pokoji az do cca 19.30, kdy se jde koupat a kolem 20. hodiny jde do postylky. Usina ale az kolem 21. hodin, sedi v postylce, ma zapnutej magnetak a posloucha Hurvinka nebo Rakosnicka, do toho si nekky listuje knizkama nebo ma jeste auta v postylce a ruzne si tam povida. Obcas zavola, tak za nim jdu, ale kolem te 21. hodiny usina.
Samozrejme, ze to takhle u nas nevypada kazdy den, ale zhruba to je nas program. Az bude jaro a leto, tak to bude zase uplne jine.

Mliko uz nepije asi od 1 roku, proste to najednou nechtel. Tim tedy myslim flasticku. Vzdycky s ni usinal a mel i rano, pak jen usilnal a pak vecer mlicko vubec nechtel a jen caj, tak jsem to prizusobila podle nej.

pa Ross

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka