Přidat komentář

In reply to by Lenka.

Moc ti děkuji za příspěvek. Já po něm nevyžaduji, aby chodil. Jsem ráda, když nepříjde. Naposledy tu byl 23.12. Malé na vánoce nedonesl nic. Nabízela jsem mu, že může za ní příjt 25. klidně i dopoledne, ale to odmítl. Pak jsem mu řekla, že jedu pryč 28. pryč a přijedu až 2.1. Tak prý se pak ozve na návštěvu. Volal teď v pondělí, jestli může příjt v úterý, tak jsem mu řekla, že ano. čekala jsem ho, ovšem v poledne mi napsal, že nepříjde, že příjde dneska. Tak jsem mu odepsala, že dneska nemůžeme, protože jdeme s malou plavat, jedině ve čtvrtek a že v pátek jedem pryč a přijedeme až v neděli. To ho naštvalo a začal mi nadávat, že jako vůbec nemám právo malou někam vozit, že on je práci čtvrtek pátek, tak že on prostě nemůže.... No tak jsem mu řekla, že měl příjt dneska, že je jeho problém, že on nemohl, že jsem mu náhradní termín nabídla a že se nebudu donekonečna ohlížet na to, kdy může on.... No mazec.
A nakonec mi oznámil, že jak jsme v prosinci měli soud ohledně výživného na mě ( kde jsme se mimochodem dohodli a vzdali jsme se nároku na odvolání), tak prý se odvolává ://: A se slovy "tak ty kurvo s těma prachama neočítej" se rozloučil :jawdrop:
Takže máme opět veselo... je to mazec. U soudu udával o 6000míň, tak nevím, co jako vyskakuje. Je jasné, že to použiju :///:

No je mi zo toho na nic. Nejhorší je, že mám takovou tu debilní povahu, že si všechno strašně beru :devil:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky