Přidat komentář

Je to zrovna pár dní, co jsem na vás holky vzpomínala !!! Skvělé, že jste se ozvaly :). Marianka roste do krásy, to se musí nechat a žádný zakrslík není. My máme v 8 měsících taky 68 cm, ale jen 7,02 kg :). Ale mišelinky na nožkách máte krásný, takže myslím, že Marianka rozhodně nestrádá :) :).¨
A jak šátkujete? Péta jak ze začátku v šátku být nechtěl, tak jsem to v 7. měsíci zkusila znovu a ono hle, líbí se mu tam, takže i ted chodíme na procházky do terénu v šátku, kde by kočárek nemohl, nebo ve městě. S čistým svědomím ho dávám vertikálně, protože už sedí :), a líbí semu tam. Ted se chystám naučit batoh, jestli se tam bude Peťanovi líbit :).
Marianka to s pohybem také dožene, bude šikulka:). My se z bříška na záda taky netočíme, ale péta to zvládá už do sedu a i stojí, takže se otočky na záda asi učit nehodlá :). Jak by se taky mohla učit plazit, když veškerou svou energii vkládá do svého vyprávění, vždyť se učí povídat a to je také namáhavé :). Péta takhle ukecaný rozhodně není, umí jen baba a pak jakési skřeky a výskání, ale nic cíleného :). Co je ale sranda, naučil se paci paci (konečně s otevřenými dlaněmi), takže mu to tleská. A aby mě náležitě poveselil, tak i několikrát za noc, když mě vzbudí a já k němu jdu, tak mě vítá tleskáním, no dá se na něho takhle zlobit :)? Ne :).
Měsíčky zatím také nemám a jako tobě mě nechybí. Kojím ještě několikrát denně a noc, tak to asi ještě nějakou dobu tak bude.
s Peťánkem vás moc zdravíme :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka