Přidat komentář

ahojky, ani nevím co ti na to napsat, asi jen to že čas všechny rány zahojí a vy brzy budete mít malého andílečka znovu.
Vím co si teď prožíváš, mi , sice už je to 7 let zemřel taky chlapeček Adámek 3 den po porodu a když jsem si teď přečetla tvůj příběh, úplně jsem se o ty léta vrátila zpět, ale teď už mám dvě krásné slečny které mi to doufám, vše vynahrazují.
Jen ve zkratce, náš malý byl zcela zdravý, ale v 36tt se mi zničeho nic přes noc odtrhla placenta a malý zůstal delší dobu bez kyslíku, zjistila jsem to ráno, když jsem začala krvácet a zvracet, okamžitě sanita a v nemocnici císař!!
Ještě ho vskřísili,ale bojoval jen krátce, začali mu odcházet všechny důležité orgány již 2 den po porodu, ten třetí den měl taky krvácení do hlavičky, které způsobilo smrt!
Byla jsem tehdy na tom hrozně špatně,ani jsem se na žádnou maminu těhotnou,natož z kočárkem nemohla ani podívat, a když mi lékaři říkali,že minimálně půl roku počkat,než bude další těhotenství, nechtěla jsem o tom ani slyšet a z manželem jsme se hnedka po tzv. šestinedělí začali opět snažit o mimi!!
Takže i vám přeji moc moc zdravíčka a štěstíčka a ať máte brzy u sebe miminko!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka