Přidat komentář

...mám ten samý problém. Večer tak tak stíhám dokoukávat večerní TV noviny, jak jsem z toho dne unavená a pak jsem od 3" od 5" (než přítel jde do práce) vzhůru. Mám pocit, že mi utvrdne břicho, nemůžu se pořádně otočit ze strany na stranu, na zádech to jde jen chviličku. A pak když lyším, jak vedle mě tvrdě odfukuje, ó všemohoucí, můžu se vzteknout. :) Ale ještě jsem se nikdy nedonutila jít něco dělat. A to touhle nespavostí trpím už asi měsíc. I když musím říct, že dneska jsem už hodně přemýšlela, že vstanu a půjdu třeba na internet, jestli tu někdo nebude. Koukám, že jsem klidně mohla... :-)
Snad se všechno vylepší, až budeme mít ty naše mimísky u vedle sebe a ne v sobě. I když to neustálý bušení v bříšku a různý těžkopádný převalování mi bude chybět. To vím jistě.
Měj se krásně, zkus víc relaxovat a užívat si, že jsi ještě 2v1 a nemyslet na to, že jsi sama. Vím, že přítel je moc důležitej, je to přece tvůrce Tvýho štěstí :|P:, ale máš tu nás.
Já mám taky problémy s přítelem, o tom bych taky mohla napsat román, ale musím říct, že tenhle portál MT mi tak přirostl k srdci a kolikrát mi tu holky pomohly, že se stal hned po emailový schránce mou nejnavštěvovanější net. stránkou. :-)
Měj se hezky a uvidíš, že až bude mimísek, bude hned všechno taky lepšejší.
:a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka