Přidat komentář

1, přítel mi nedává nic, každý máme svůj účet. On platí hypo, plyn, elektřinu, vodu, benzin a veškeré velké výdaje. Já platím svůj telefon, pojištění, nákupy (jídlo, drogerie, jídlo a stelivo pro kočky), věci sobě a malé. Nicméně deset dní až týden před rodičákem jsem většinou na mizině :D , takže on platí pak vše :) . Např. minulý týden jsem si zabouchla dveře s klíčema v zámku, tak chudák zaplatil 1000 a krom konstatování, že jsem ichtyl, nic neříkal (asi raději :-p ), jen mi pak nechtěl dát peníze na předplatné časopisu :///: .
2, několikrát jsem si začala psát, zač jsem utratila, ale nikdy mi to dlouho nevydrželo. Jak jsem psala předtím, půl na půl jít nemůžem, neb on má docela vyšší příjem než já.
3, já mám své úspory, co jsem dostala po promoci od našich. On má své.
4, mám rodičák na 4 roky (šla jsem hned po škole).
5, máme asi 11 000 hypo, k tomu další asi 4000 - 5000 poplatky, nerozhazujeme, já se snažím nakupovat v akcích a rozumně. Ale ani neotáčíme každou korunu, když se nám něco líbí nebo to chceme, koupíme si to. A ještě něco málo ušetříme.
6, pracuje 7- 15.30, ale třeba teď je na týden pryč, minulý měsíc byl taky týden v čudu, další bude asi 10 dní pryč. Pak odjede na 4 měsíce....
7, nepracuju
*** tento způsob nám vyhovuje oběma ;)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka