Přidat komentář

ahoj, my mame taky s kadenim vecne nejaky serial - mala vzdycky kadila min. 2x denne, nekdy i 3x, ale ted jsme opet (uz po nekolikate) v obdobi, kdy mi kadi min.4x (vcera dokonce 5x!)a jsme taky pekne lxs opruzeny :-( .. kazdopadne, co nam fakt pomaha - jakmile mi mala zacne takhle castejc kadit a zacne se ji opruzovat prdka, okamzite vynechavame parfemovane vlhcene kapesnicky a vzdy! jde s pokajdenou prdolou na stojaka do sprchy a zadek ji vymeju sprchou a pak na prebalovaku ji celej zadecek ocistim a potru vatovym tamponkem namocenym v hermanku!(neuveritelne to pomaha), vysusim a pak namazu Imazolem - timhle zpusobem jsme zas 2.den bez opruzenin :-) .. vzime jsme to jednou meli fakt fest a zabralo to dokonale a ted opet! poradila mi to dr.a fakt to funguje!ale musis to kombinovat s tim hermankem - se samotnym Imazolem to trva mnohem dyl a neni to tak ucinne!

takze umyvat vodou, potrit hermankem, vysusit, imazol a sup do pliny...

ps.mate teda fakt blby, ze mala ti kajdi ve spani, to je pruser, bo v tom pak dlouho je a to jen na tu kuzi to nejhorsi :-( ..stim teda nevim, co?

pss.pozor, cetla jsem komentare od mnoha holek, ze meli jejich deti reakci na zelene Pampers Active Baby!!!!!jsou totiz napustene nejakym mlikem s Aloe Vera a nemusi to sednout vsem detem!!!!!navic, kdyz pises, ze to ma az k pupiku a na zadecku az hore po konec carky...typovala bych to i na ty pliny, jelikoz to neni normalni, aby mela opruzeninu i na mistech, kam se tolik ta stolice a moc nedostava!!takze na ty Pampersky bacha!urcite je ted vymen, aspon nez se ji to spravi apak se knim zkus treba vratit!
my je napr.pouzivame od narozeni a nemeli jsme snima problem, ale vazne spousta maminek je nema rada, prave proto, ze se jim deti z nich oprudili :-(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka