Přidat komentář

teplotka může být z tepla, hlavně u miminek nemusíš mít alarm, když mjí 37,4 ;) ještě nemají tak vyvinutou termoregulaci, takže opravdu stačí, aby bylo teplo neblo byly teple oblečené a teplotka se takhle vyšplhá. ublinkávání se taky neděs, některá miminka nemají jetště vyvinutou záklopku a mlíčko se jim prostě vrací (pokud to z ní nelítá tryskem, tak OK). někdy se miminkům dává něco na zahuštění mléka, ale to když blindí hodně. na to ublinkávání se radí třebaf vyvýšit postýlku na jedné straně nebo chvilku po jídle držet mimča ve zvýšené poloze - po vlastní zkušenosti u dvou dětí nám bylo oboje k ničemu. obě naše děti jsou baštící, takže i kdybych je držela do dalšího kojení zvednutý, tak stejně upustí, protože už se nikam nevejde :s:
a to srdíčko na čele....s tim teda vůbec nemám zkušenosti, ani jedno z dětí je nemá a nemělo, ale taky se přikláním k teplu.
klidně malou během dne párkrát vyslíkni do naha (naše princezna si v tom vysloveně libuje), můžeš otírat žínkou namočenou ve vodě, určitě jí bude mnohem příjemněji ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka