Přidat komentář

Ahoj Beru.

Včera večer byly asi nějaké erupce na slunci. Běheme asi tak 5-7 hodin jsem měla dost bolestivé poslíčky celkem blízko sobě. když jsem byla venčit psy (jen za barák, park bych nedala), tak jsem každý desátý krok zastavovala abych skučela při křeči. Jsem tak přemýšlela, jestli je to ono nebo poslíčci a jsem ráda, že jsem se rozhodla do porodnice neodjet, by na mě koukali blbě, kdyby z toho nic nebylo (kolem jedné v noci to bylo nejhorší) :00: Křeče docela bolely, aly byly vždy tak na 5 sekund maximálně.
Už jsem říkala příteli, že si nejsem jistá, zda vydržím do soboty (to máme termín) a tak už si teď ani pivo k večeři nedává. Zítra ráno jdeme na kontrolu do porodnice, tak uvidíme, jestli se něco děje. Navíc mi příjde, že se malá nějak málo hýbe oproti stadartu. Asi chytá síly na porod nebo už tam nemá místečko.

Na hojení hráze je dobrý i gel z dubové kůry. Používá se nap. i při hemoroidech, takže když by ti zbyl, ještě se užije :€):
Během první doby porodní je dobrá koupel s nějakou ovocnou vůní. Já mám koupenou mandarinku. Krásně ti to přidá energii. Ale nejdůležitější je, aby to vonělo tobě samotné, abys nekoupila nějaký smrad co zaručeně pomůže :///:

Tak papa a dobře vyber.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka