Přidat komentář

Ajoj všichni :)
Letím jen na skok, znáte to :-).
(Vynechává mi písmeno O, tak kdyby náhodou, omlouvám se :-))

Malá dostala dnes na kontrole ATB taky :-(. No jo, nedá se nic dělat, ten sirup na odkašlání jí sice krásně spustil hleníky, ale ona prstě nekašle. Prý kdyby to aspoň vyblindila, ale ani to ne, tak to v ní bublá jak dýchá, že prý by mohla mít nějaký zánět či co. Dostaly jsme teda ty nejlehčí, ani tam neni penicilin, ale stejně. Další týden budeme doma, i když dr říkala že Terka nemocně nevypadá :-D, to fakt ne, přišla do rdinace po svých, hrozný řev, když jsem jí chtěla vzít do náruče. Jinak na roční jdeme přesně na její rok, v pátek. Rovnou i kontrola.

Poslední dobou nevím co se děje, ale je hrozně uvztekaná, stačí když je puštěná ráno televize, kouzelná školka a skončí a to jste neviděli ty tyjátry :-(. Hodí se na záda a do mostu se začně vztekat. Máte to některá taky s dětma? Jako že je taková paličatá, to vím dlouho, ale vůbec nevím jak na ní. A přiznám se, že na veřejnosti jsem z ní byla spocená :-D. Jinak je hodná, ale jak je jí něco zakázáno, nebo nedostane třeba víc (hodně) žetonků a křupek, je šílená. Nechávám jí vztekat se, musela bych jí asi plesknout přes plínu, což už taky proběhlo a jak jsem u toho zvýšila hlas a řekla "dost" zarazila se a pak spustila ne ten vzteklej řev, ale srdceryvnej ubližující, jsem se držela, ale měla jsem sto chutí jí obejmout a chlácholit. No já jsem v tomhle v koncích, mám hrůzu z toho s ní za nedlouho chodit ven, a třeba když jí budu pořád kázat kam jo a kam nesmí, hrozím se hrozím :-(. Jank na ně?

Jinak máte nějaké nápady, ty které necháte prcky fotit u foťáka, jak?
Mám zatím na straně límečkové růžové pruhované triko a lacláčkové pumpky - to bych chtěla aby si kluci - Tom s Tomíkem vzali taky límečkové triko, já nemám, tak tam nebudu :-D haha. Pak dvje šatečky a medvídky. Ty bych chtěla jakoby retro. Pak Ten vílí zelenkavý kostýmek, sukýnka a křídla a hůlka a čelenka-ale nevím jak v tom vydrží. A máme ještě jeden bílí a k tomu má legínky se sukní. A on tam má taky nějaké rekvizity, tak spoléhám na to. Pak koupím bublifuk a fukneme do focení. Ale spíš myslím jako jak? Třeba se mi líbí bílé (žádné) pozadí a tam sedící dítě nebo s mami nebo s tati... ale víc nevím :jawdrop: .

A taky stále nevím co na ten dort. Nakonec se nám ta oslava rozdělila, na mládí a stáří :-). Takže za další týden bude s mladýma :-).

Mě tak napadlo se pokochat svatebními fotkami-pokud se Vám chce, pošlete k obdivu a pochvalám :-)

(Půjdu už spát, i když jsems i s malou odpo dala 2 HODINY !!! :jawdrop: Normálně spí ani né hoďku, ale jak jsem si s ní asi lehla, tak to bodlo. Byla jsem úplně kožak už :-D )

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka