Přidat komentář

ahoj, tak to tvoje beruška začala docela brzy. Cizích lidí se zatim moc nebojí. Chvilku kouká a neví jak se má tvářit ale potom se začne vždycky smát. Nesmim jí hned dát z ruky, ale jak se rozkouká tak jí může pochovat každej-samozřejmě koho já znám :///: .Většinou se toto období objevuje tak kolem 8měsíců až roka a drží to dětičky do roka a půl až 2 let. Záleží jak je hodně na rodičích (mamince)závislé. Zda je zvyklé i na jiné lidi (babičky apod.)
U nás toto zatim nepozoruji v tak velké míře. Když si malá hraje a já odejdu tak je to v pohodě. nezaregistruje to. Jakmile si hrát přestane a zjistí že tam nejsem, tak začne kňourat. Stačí že vykouknu udělám nějakej ksichtít a začne se chechtat. Na tatínka nedá dopustit. S tím se umí krásně mazlit. Položí si hlavičku na jeho rameno a vrní. Já když se chci mazlit tak to dopadne tak, že si svou hlavu dá mezi má prsa a chrochtá :s: .
takže zatim v pohodě, ale žádnou z nás toto období nemine. myslim si že bys měla postupovat stále stejně. příliš jí netahat. Uspávej jí tak, že si kní nachvilku sendeš a pohladíš jí. Potom odejdi. Tyhle období jsou nebezpečná tím,že se mimčo snaží maminku omotat kolem prstu a pak toho hezky využívá. Zachvilku by sis ani kafe neuvařila, aniž bys jí netahala. Vydrž to.. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka