Přidat komentář

In reply to by steepanka

Ahoj. Holka velká je. Jsem ráda že se jí daří,ale aby to nebyl cvalda napořád. Ale to se asi vyběhá viď. Určitě pak napiš jak rostete. :dance: Kašičku jsem jí udělala hustší a baštila si hezky.
No já taky nevim k čemu ten ž :n:
Na to očíčko mi Mudr. nic nedala. Řikala ať jí to kolem očíčka masíruju a kolem nosu jako od zdola k oku a když tam něco bude tak se to jako vymáčkne a vyteče jí to koutkem. Včera mi to ukázala a od tý doby nic. Z očíčka jí neteče. Ale když to bude za týden špatný tak mám jít do nemocnice zase na to propláchnutí-jsou tam pro děti jen ve středu. Doufám ale že to bude dobrý.
S těma vánocema je to těžký. Jako dětem se pořád něco kupuje. Ať už to je potřebný,nebo jen pro radost... Problém je ale v tom,že jsem už Andrejce teď před vánocema koupila plno věcí,ale já to nemůžu vydržet a dám jí to hned. I když vím že z toho rozum nemá. Třeba froté body-dlouhej rukáv. Nikde jsem to nemohla sehnat,všude maji s krátkým rukávem a teď v POMPU jsem to viděla tak jsem to hned koupila. Teď jsem jí koupila froté prostěradlo a povlečení obě růžové..teď už v tom hajá. Ale co už jsem schovala,jsou punčocháčky s krtečkem a dvě hračky. Zase jí nechci kupovat blbosti. :dance: A teď jí musim koupit autosedačku. To by si mi taky mohla trošku poradit,když máš větší holčičku. Andrejka už se do tý malý sedačky nevejde. Ještě když je nabalená... Nevim jakou koupit,aby jí to vydrželo do těch 150cm -teda aspoň myslim že je to do velikosti a ne do určitýho věku. No jsem z toho jelen. :00: Ale rozhodně chci ať je to bezpečný!!
K tomu vítání občánků-nám pozvánku poslali,tak že to máme za sebou. Bylo to hezký. :qu: Děti tam povídaly básničky a to malá jen seděla a koukala,ani se nehla :cc):

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka