Přidat komentář

In reply to by steepanka

Kus teda byla. Ale doktori rikali ze je to těma vitamínama co jsem brala. Nebo že celkově z těch vitamínů jsou pak větší děti. Já jsem brala ráno jeden a večer jeden,po celou dobu těhotenství. To doktory málem kleplo když jsem jim to řekla. :s: No taky jsem přibrala 35kg,což je celkem dost. :00: Ale mě to nevadí,hlavně že je mimi v pořádku. To ta moje taky..jen sedět a koukat. Musí mít všechno v merku. Ještě se chci zeptat ohledně toho přikrmování.. Dávala jsem jí fenyklový čaj,ten samozřejmě nechtěla-mě ale chutná. No a ted jsem jí koupila malinovej od SUNÁRKU a ten taky nechce. Jen to jen o zvyku asi viď. Že to chce čas. Jinak dneska mi papala zeleninku hezky,tak jsem koukala. No a taky by mě zajímalo kolik jí mám dávat kaše. Kašičku baští,mňam mňam :hu: Dávám jí těch 110ml a to vmlaskne ani nemrknu.
No já z toho píchání oušek taky nejsem nadšená ale co mám dělat. Doktorka to tak tak píchá každý holčičce. :n: Některý doktorky to píchaji zase ve třech měsících tak já nevim. Ale co,přežijem to.
Jo a ještě jsem se chtěla zeptat na očíčka. Neměla Terezka nějákej problém po porodu? Andrejka má od porodu problémy. Pravý oko jí pořád teče,ze začátku ho měla i takový zalepený..byly jsme i na propláchnutí očních kanálků-to bylo škaredý. :spid: No a jinak opthalem jí to otírám a od doktorky nějáký kapky,teď co jí dala naposled,tak to pomohlo,je to asi dva měsíce no a teď poslední týden jí zase teče. Mudr. právě řikala že to teď novorozenci maji často,tak proto se ptát. Nevim co s tím. Chudák moje malá,nechci s ní zase na ten průplach :n:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka