Přidat komentář

In reply to by steepanka

No právě..vymyslet jméno a držet se toho. Kluka jsem chtěla Lukáše ale u holky jsem do poslední chvíle váhala. Teď jsem s výběrem spokojená. Každej si myslel že to bude Jitka jako já,ale já jsem řikala že jedna Jitka stačí. :)
Mě na štěstí kojení nedělá problémy,ale už delší dobu myslim,že jí to prostě nestačí. Večer jí vykoupu,dám napít,malá usne a za hodinu musim jít a dávat jí znovu.
Tak u vás to píchaji hned v porodnici jo?? No tak to je super si myslim. U nás to tady nedělaji. A dokonce moje doktorka to píchá až v šesti měsících. Chudák moje malá,myslim že to bude trápeníčko a taky myslim,že čim menší,tim je to lepší. Že to tak nevnímaji.
Jo,to jsem se taky chtěla zeptat,kolik máš mimí. Já mám zatim jedno. Kolik Andrejka měří,to nevim přesně. Když se narodila,měla 4800g a měřila 52cm. teď má kolem 70cm. Asi. :cc): Musim jí přeměřit. Na bříško se sem tam překulíme,ale ne něják často. Spíš se tak povaluje. Jednou se převalila a jakou dobu se snažila vytáhnout ručičku,ale pak jsem viděla jak se trápí tak jsem jí šla achránit. Pořád chce sedět,je hrozně zvědavá. Pořád kouká kde se co děje,ale to asi každý mimi je zvědavoučký. A co Terezka? Ježiš to je tak hezký jméno. :girl: No,chtěla jsem se na něco zeptat,ale úplně mi to vypadlo :#o:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka