Přidat komentář

tak běž ještě na ten odběr plodovky. za to nic nedáš ;) je to sice trochu nepříjemný, je tam sice 1% riziko potratu, ale když dodržíš doporučení ležet cca 3 dny, tak je to riziko ještě nižší... a i tak je 1% strašně málo.
u svéhu prvního těhu mi vyšel pozitivní tripl, vůbec jsem nechápala, co se děje, když ve 12tt bylo všechno OK, taky mi dělal šíjové projasnění, ale tehdy můj dr. dr. řekl, že v nemocnici (tam je mi dělali UTZ) nemají certifikované pracoviště a bla, bla, bla...a byla jsem z toho totálně v prdeli... taky to byla poslední kapka u tohodle dr. a na UTZ ve 20tt, těsně před odběrem plodovky mi nový dr. říkal, jak je všechno OK, miminko se vyvíjí jak má a že prostě někdy bývá tripl falešně pozitivní a ať se tolik tý plodovky nebojím, takže šla jsem na odběr a miminko je zdravé.... říká se, že to vyšetření, na kterém jsi byla ty, je přesnější než tripl, ale taky může být falešně pozitivní, nikdy to prostě není na 100%, jedině z tý plodovky....
v dalším těhu jsem taky šla na to vyšetření, jako jsi byla ty a tam mi brali krev společně s UTZ ve 13tt, takže asi i každý pracoviště má jiný postupy.
každopádně držím palečky, ať je všechno OK :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka