Přidat komentář

In reply to by Andisek

Andi, sama víš, že stačí jeden sex za měsíc a můžeš být těhulka. Není to o kvantitě. Tak to udělej jinak. Neříkej mu, kdy máš ovulaci a v pravý čas se k němu přitul a dělej jakoby nic. Pár dní před ovu a ještě jednou při ní, to musí pro těhotenství stačit. A ostatní dny sexujte opravdu pro radost. On nepozná, kdy to bylo pro mimi a kdy pro radost a přestane si připadat jako stroj. Sice se vám zadařilo, ale mimi nemáš. Takže vlastně nezadařilo. Od té doby se mohlo s Tvým tělem stát tolik věcí a Ty o tom ani nemusíš vědět.
Určitě si s přítelem promluv, tím nic nepokazíš. S chlapama je to těžký, ale třeba pochopí, že to takhle dál nejde a že se z toho za chvilku zblázníš. A nakonec vztah půjde stejně do kytek. Řekni mu to, ať to ví. Že buď chce mít mimi a půjde s Tebou do toho, nebo že dál bude trvat na přirozeném snažení a mimi spolu mít třeba nikdy mít nebudete, protože vztah nevydrží.
Je to strašně těžký, já vím, sama to každodenně zažívám. Nikdo, kdo si tím sám neprošel, to nepochopí. Já Tě chápu a je mi to hrozně moc líto. Ale asi vám nic jiného, než se konečně obrátit na doktory nepomůže.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka