Přidat komentář

white_tie (neověřeno)

Ahoj, tak já nakupuju stejně jako Terezka, s rozvahou. Nemáme hromadu věcí, ale vesmě ty, co unosíme, kdžy je málo, tak dokoupíme. Nikdy nemáme dost overálků na spaní, těch má myslím momentálně 6 a stejně je to málo. nemáme pračku, takže nosím prádlo cca jednou týdně k mé babičce (jen Maxíkova, naše pere zas moje mamka), takže musíme mít i dost věcí, abysme měli co nosit, když je plka věcí v prádle. Samozřejmě, že mám oblíbené kousky a ty "míň oblíbené". Také používáme jak Terak bodyčka bez rukávu, na to mu dám tričenko s dlouhým rukávem a můžem vyrazit. Střídám to s bodyčkama s dlouhým rukávem. Doma nosí většinou trička s krátkým rukávem či bodyčka a nějaký tepláčky nebo punčocháčky.
Teď už máme oblečení rozdělený "na doma" a "na ven", Maxí totiž už papá příkrmy, tak ty oblečky na doma jsou flekatý od mrkve a ostatních příkrmů. Jsou to už třeba hodně obnošené věci, žmolkovaté nebo flekaté, prostě ty, co bysme ven nevzali. : )
Máme asi dvě oblečení, co na sobě neměl vůbec a to jen proto, že jsem je zašamtročila někde ve skříni a zapomněla jsem na ně.
Jak říkám, nenakupuju zbytečnosti a snažím se nakupovat ve slevách. Oblečení mu vystačí jak kdy, někdy měníme bodyčko třeba jednou za den, jindy mu vystačí i na tři dny, někdy to totiž poblije, když si s ním taťka hraje a moc s ním háže po jídle (i když ví, že nemá). Kalhoty a pučocháče mu vydrží i týden, málokdy se stane, že by si je zašpinil (třeba posrajdil). Takže Maxe převlíkám jen když je to oblečko špinavé nebo moc poslintané, ať není v mokrým. Rozhodně ho nepřevlíkám jen proto, abysme vše unosili.

www.white-tie.rajce.idnes.cz
www.prckoviste.cz/maxmilian

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka