Přidat komentář

taky si myslím, že to klidně mohla být zátka. Já u sebe pozorovala odchod hlenu během celého minulého týdne - taky bez krve, spíš jen takový jako sopel (pardon) 8) Zabarvení být může a taky nemusí - i když někde jsem četla, že v případě, že hlenová zátka obsahuje žilky jasné, čerstvé krve, zanmená to, že porod nastane brzy. V případě, že je čistý je třeba ještě týden čas. Jinak jsem si taky nebyla moc jistá, ale když jsem si uvědomila, že předtím nic a teď po týdnu zase nic, dospěla jsem k názoru, že to tedy asi bylo ONO. :)
Co se týče strachu z porodu, slyšela jsi o pozitivních afirmacích? Je to něco jako auto sugesce - soustředíš se na opakování pozitivního výsledku do mozku. Ten se pak snaží všechny děje v těle směřovat k dosažení této představy. Důležité je nepoužívat záporky a vyjadřovat myšlenky v přítomném čase (např. "Jsem silná a klidná" "Moje dítě je zdravé a vše zvládá").
Zajímavý článek na toto téma zde .. http://www.rodina.cz/clanek5991.htm
Věřím, že to všechno v pohodě zvládnete a budete se brzy těšit z nového člena vaší rodiny :cc): :a: ..my už to máme taky za pár :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka