Přidat komentář

Ahojky, tak konečně trochu času na mé zapojení do vánocční anketky :\x:
1) Vánoce miluju a rozhodně v čase adventním musím navštívit nějakou výstavu ve skanzenu či tak něco. Sice bych už o těch různých zvycích a tradicích mohla přednášet, ale stejně mi to nedá :s: Na stole nesmí chybět oříšek, česnek, med a samozřejmě pod talíš šupina a svázat nohy od stolu. Jen nemáme řetěz, tak to vážu provazem :s:
2)Dopo pohádky, návštěva u příbuzných přes ulici (dědův bratr s manželkou, navštěvujeme je vždy na Štědrý den dopo v 10 už od mého dětství). K obědu rýže s hrachem (a uzeným na kostičky,bo chlapi by to jinak nepozřeli),po obědě procházkou na hřbitov, kde zapálíme svíčky oběma dědům a babičce, cestou pogratulovat a dát čajík u mého bráchy, který s rodinu bydlí v té části města, kde je hřbitov, pak juknout v kostele na jesličky sa hurá zpět na sídliště chystat večeři, aby se nejpozději v půl šesté večeřelo. Pak zpívání koled, manžel k tomu na kytaru a pak už konečně dárečky. Do loňska jsem vždy i s manželem byla u našich a domů jsme šli až pozdě večer. Letos poprvé budou obojí rodiče večeřet a dárečkovat u nás, no a asi vypustíme zpěv, to by malej tak dlouho nevydržel:))
3) Peču alespoň tři týdny předem, perníčky dřív. Plním tak cca týden před Vánocemi, den pře Štědrým dnem peču vánočky (našim, bráchovi, tchýni, babičce a nám). Výzdobu se začátkem adventu, stromek před Štědrým dnem, jak se to stihne. Letos jsem se zařekla, že musím dárky balit průběžně, bo tolik času, co to vždycky sežere, mi malej rozhodně nedaruje :00:
4) Pro Matěje mám zatím mluvící hrnec od FP, sadu hudebních nástrojů, truhličku prvních slovíček a ještě chci takový vláček z kostek a nočník. Od našich dostane větší vaničku, hračky do ní, maňásky na prsty (teda to spíš já)a nějaký míč.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka