Přidat komentář

Terezko cítím s tebou, prožila jsem si to samé (a myslím, že hodně maminek). Ono se to časem všechno upraví, bradavky se zhojí, otuží, ale nebude to hned. Já si začala kojení užívat až cca po dvou měsících. Do té doby to bylo šílené. Na rozpraskané bradavky mi nepomáhalo nic, ani tolik doporučovaný bepanthen.
Také prsa splasknou a začnou vyrábět jen tolik mlíčka, kolik miminko potřebuje. Tohle jsou opravdu typické problémy na začátku kojení (i když i později se tato situace může občas opakovat).
S tou odsávačkou je to složité. Může se stát, že vůbec nic neodsaješ, nebo strašně málo. A můžeš si ještě víc poškodit bradavky. Pokud budeš odsávat pravidelně, tak si prsa na tento typ stimulace zvyknout a budeš schopná odsát mlíčka dost. Ale budeš tím stimulovat prsa k větší výrobě mlíčka, než miminko potřebuje. Takže s odsáváním opatrně, jen kolik je nutné./detail.php?zbozi=1501738 , používala jsem jí hodně na začátku. Důležité je teď uvolnit prso, abys nedostala zánět. Pokud jsou prsa horká a odstříkat nic nejde, vem si Paralen, ten uvolnění podporuje - doporučili mi ho v porodnici. Při kojení, stejně jako v těhotenství můžeš 1500 za den, tzn. buď 3 x tbl. 500 nebo 6x tbl. 250 za 24 hodin. Pak se snaž hodně prso nahřát např. ve sprše nebo horkým obkladem a namasírovat, ale pořádně, směrem k bradavce, a to i když to bude bolet. Pak by to chtělo aspoň trochu odstříkat, do úlevy. Po obkladu a masáži by to mělo jít ručně.
Vydrž, všechno se srovná, bude líp.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka