Přidat komentář

In reply to by miavalas

Jéé, no ahojky Mili! :c: Jsem si řikala, jak se asi máte a jak žijete, že se ani neizveš! Moc ráda tě tady vidím!
S kočárkem mi to ani už nepřekvapuje, že máme něco stejnýho! Asi pojedeme ve stejných kolejích s "opičením se" na vždy, jak v těhulkování, tak i v "maminkování". :///: :///: :one: Jakejpak jsi nakonec koupila kočárek?
A malej je teda kusan! Ti povim, už jsem se lekla, že jsme tady největší, ale koukám, že ne! :c: Ikdyž na větší holčičku v našem měsíci jsem teda nenarazila a nebo se ještě žádná maminka nepochlubila se svým měga ďáblíčkem! }:)
S tim psaním už to neni až tak slavný, nestíhám taky moc reagovat na diskuze maminek a taky sleduj ty moje hodiny, kdy sem chodím, dřív neni časíka moc! Co můžu tak tady ráda poradím, ale když nevím, jen čtu a sbírám rady a informace. Ty se nikdy neztratí. A mam to tady moc ráda, s určitýma maminama si píšu docela často a líbí se mi, že můžem porovnávat, radit se a tak si poklábosit. :C]]: :°°//: Stejně nestíhám všechno tady pročíst, to se nedá! Ale Ty mi tady taky moc chybíš! Jsme byli jedna ruka, jedna noha!! Tak, až to půjde, koukej se polepšit! :h: :c: Pa a zdravím malýho, pardón velkýho! :cc): :///:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka