Přidat komentář

In reply to by Blanka111

Jo vývar z rýže můžeš dávat taky, ale s tím se víc nadřeš, nedělá tolik toho hustého. Takže já to dělám tak: Do malého hrnce dám asi tak tři až čtyři vrchovaté lžíce vloček a nechám to minimálně dvě hodiny namočené ve vodě ať to pořádně nabobtná, protože to mimčo lépe stráví. V té samé vodě to asi po těch dvou hodinách vařím do změknutí, udělá to takový ten šlem, víš co myslím? Takový jakoby sopel (promiň za to přirovnání :-) ani nevím jak dlouho to vařím, prostě až jsou ty vločky úplně měkounké a ten vývar je hustý - záleží na tom kolik tam dáš vody, chce to vyzkoušet. Ze začátku jsem to dělala moc řídké, teď dělám hustší. No a pak si vezmu husté sítko a pěkně to přepasíruju, nedávám mu ty vločky to je asi ještě těžké na žaludek( ty si dám do jogurtu, mňam) ale dávám mu do mlíčka tak tři polévkové lžíce toho přepasírovaného šlemu. je to mňamka - samotný nutrilon mi připadá nedobrý :-( No a zezačátku jsem mu to dávala jen večer a teď ráno a večer.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka