Přidat komentář

Svíčková omáčka (oběd)

* mrkev
* petržel
* celer
* 3 lžičky bílého jogurtu
* knedlík (nebo těstoviny)
* maso (vařené nebo dušené)

Zeleninu očistíme, nakrájíme na kostičky a dáme vařit nebo dusit (pokud nemáme maso připravené dopředu, přidáme k zelenině ještě kvalitní hovězí maso nakrájené na malé kousíčky) a tepelně upravujeme, dokud není vše měkké. Potom maso vyjmeme, zeleninu rozmixujeme na hladkou kaši a přidáme do ní pár lžiček bílého jogurtu. Vznikne výborná svíčková omáčka.

Podáváme s knedlíkem nebo těstovinami a přidáme kousky masa.

http://www.dominikhudecek.estranky.cz

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka