Přidat komentář

In reply to by pupik.2

Pupiku 2 :j)

děkuji za vyčerpávající odpovědi. Vlastně jsem si neuvědomila, že máš více dětí, tak chápu, že nemohly přijít o moře a manžel se zrelaxuje, aby se pak o Tebe a malé mohl starat. A myslím, že si asi doma také odpočineš, budeš mít čas jen pro sebe. Nevím jak ty, ale já jsem už celkem poslední dobou unavená jak na začátku těho. Jéé a termín se už blíží 4.9., no ono to asi bude dřív, když jsi otevřená na 3 prsty. Já tomu ještě moc nerozumím, budu rodit poprvé. Tak potom dej vědět, jak vše probíhalo a přeji hodně štěstí u porodu, at jste oba zdraví.
Prosím Tě mohla by jsi mi poslat na e-mail (který jsem uváděla v minulém komentáři) kontakt na majitele? - pokud Ti to nebude vadit, možná bych se s ním také dokázala nějak domluvit než jet přes cestovku. A jak s ním mluvíte česky,německy? Myslím si,že cestovka vydělá právě ve výši té akontace, což není málo.
Jinak s tím jídlem budu mít problém, nemůžu si dovézt předem zakonzervované jídlo, protože to ma manžel zakázané. Tak budu mít takovou pracovitější dovolenou. ALe ono to stejně bude až za rok... :(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka