Přidat komentář

No tohle je blbý... :\/: :k:
Zkuste si v klídku u dobré večeře a vínečka popovídat, jaké to je pro tebe a jaké pro něj, on ten postoj/spěch na mimi by měl být společný, takže někdo je víc v klidu a nechává to osudu, čili pravděpodobně pokud :|-|: není denně či obden tak tu ovulku mine a trvá to o chvíli déle a někdo je netrpělivý a vše si o ovulce zjistí a jde štěstí naproti např. ovu-testy. Bazální teplotu stačí měřit jen jeden dva měsíce, ověřit si zda vůbec ovuluješ a jestli spíš dýl nebo dřív nebo vprostřed cyklu, a další měsíce nemusíš už měřit, ale v ty pravděpodobnější dny denně :|-|: :)
My jsme byli snažílci sice jen jeden měsíc, ale taky to připomínalo akrobacii s přípravou na zkoušku - kolik jsme o ovulce, grafech a hormonech našprtali a pak ty nohy nahoru atd. :D
Taky mu klidně můžeš opáčit, že taky nevíte, jak jsou na tom jeho spermie, tak at to neháže rovnou na tvoje nezjištování ovulky! :spid: On takykdyž bude naložený v horké vaně nebo poleze do sauny tak si pobije tam vše živé.
Navíc to že vznikne zárodek není jen o zachycené ovulce a plodné spermii.. důležitý je stav sliznice, imunity, hormonů.. u někoho po vysazení HA to trvá delší dobu, než se to tělo dá do toho přírodního stavu. Vidím to na sobě, možná to vyšlo hned i proto, že jsem HA nemohla brát a měla jsem cykly přesně dle cyklů měsíce a ovulační, moje sliznice nebyla na spermie zvyklá a tedy na ně moje tělo zareagovalo velmi citlivě - ono je něco na tom mimo plodné dny abstinovat nebo aspon at to jde mimo.
Přeji at to brzy vyjde a ať jste na sebe hodný :) :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka