Přidat komentář

In reply to by VeronikaK

ahoj, tyhle stavy na konci těhu jsou šílené. Já jsem u prvního těhu sice nezvracela, ale bylo mi celkově dost auvej. Hlavně dýchání a oteklé nohy a ruce. Nevydržela jsem dlouho stát ani chodit. Jinak já spíše trpim na zácpi, takže jsem ani tyto prolémi neměla. Ale trošku si dovedu představit jak ti je.
Změny počasí těhulkám vůbec nesvědčí. To že ležíž při monitoru na boku mi přijde naprosto normální. Taky jsem tak ležela a i nyní tak budu ležet. mě sestřička řekla ať si lehnu do polohy, která mi nejvíce vyhovuje a pokud jí budu chtít změnit, tak prej mám dát vědět a že mi pomůže abych se převalila a monitorování nepřerušila, tak asi záleží na personálu.Jinak hodně pít-to je moc důležité. Tak snad se ti žaludek brzy uklidní. Je zvláštní že tě tak trápí když už by ti bříško mělo klesat a tím pádem by se ti žaludek mě uvolňovat...
No držim ti palečky a hodně sil. JInak ženská má v sobě strašně moc síli a i kdybys teď rodila,tak věř tomu že to zvládneš....hele když zvládneš nákupy..tak zlvádneš i porod :s: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka