Přidat komentář

In reply to by berberka pajinka

Já nevím, jestli je pudink vhodnej..ale asi moc výživnej není..no to nevim..A to děláš klasickej vanilkovej? Možná to někdy zkusím z toho sunaru..
Jinak rohlík když se bojíš, tak zkus kousíček do pusinky třeba s máslem..nebo kůrku chlebíku..ale rohlík je lepší..Mě rohlík žužlá v pohodě a i kouká po mě jak to koušu já a vší silou zkouší to sousto ukousnout, samozdřejmě jí to nejde :00: ..občas dám sušenky sunárka nebo piškot a ten ukousne půlku to už se bojím, ale zatím v pohodě,ještě se nezakuckala..také dávám na hraní do mističky kousky zeleninky, brokolice, květák..jsou takové měkkčí..takže to v pohodě rozkouše a jídlo jí pak baví..dávám jí do pusy normálně lžičkou to moje mixované(mezitím)..Když udělám něco řidčí, tak to zahustím kukuřičnou polentou..povaří se to 3 min. a je to dobré chut to nezmění..
Mouku já nedávám, jen dětskou krupičku..to obsahuje lepek, a ten už nám dr. doporučila od 7. měs. takže to už můžeme..Do tý rajský jí dám pár kousků těstovinek..mušličky..a ty také v pohodě spapá..
Občas dělám ovesnou kaši s ovocem..do vroucí vody dám ovesné vločky (nebo prosné nebo i jiné) a povařím chvilku přidám uvařené ovoce (dělám ho v páře) a rozmixuju..+ máslo
Zkoušela jsem dát i špaldové chlebíčky rozvařené s vodou..ale to moc nejedla..+ovoce

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka