Přidat komentář

In reply to by zaneta.111

tak jste se holky dočkaly :s:
maso mám udělaný zvlášť v misce a taky zamražený - uvařený kuřecí prso, rozmixovaný. když ho chci přidat do jídla, tak jednoduše naškrábu lžičkou a je to. jak je bez vody, tak je vlastně drolivý a jde to jednoduše. ale myslim, že můžeš dát maso rovnou do těch jídel. rozmrazuju tak, že dopoledne vyndám z mražáku a do oběda je to rozmrzlý, když zapomenu, tak do pak rozmražuju v teplý vodě "narychlo", ohřívám v ohřívači na flašky, teď čerstvě a nemůžu si vynachválit - v podstatě je to to samý jako když to ohříváš v hrnci, ale nemusíš ohřívat vodu (dělala jsem to tak, že v konvici jsem ohřála vodu, nalila do hrnce .... a můj druhý problém byl ten, že máme minimum kastrolů a ten nejmenší je většinou v provozu, tak to byla otrava pořád hledat, v čem to ohřeju....jinak to jídlo mi přijde uplně stejný, normálně vařim tak na 5-7 dní dopředu, včera jsem to přepískla a je to na 14 dníi a za tu dobu se chuť jídla v mražáku nezmění a jestli je vodnatější to nevim, spíš se mi stávalo, že jsem to nařeďovala vodou, takže teĎ jsem tam dala rovnou víc vody a uvidim

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka