Přidat komentář

In reply to by Lukášek duben

šla jsem do značkové prodejny, vytasila na ně pupek a řekla že to chci aktivovat. A že at se na me nezlobej ale nedosla mi ani upominka. Ukazala jsem jim ustrizek o zaplaceni a za hodku mi tel. zprovoznili.
Ona si dotahla domu postylku, ze u ni bude mala spat. koupila si pleny, koupila si vl. kosmetiku, protoze ja mam pry pro malou blbou znacku, koupila si vaničku. JAko kdyby byla tehotna ona a ne já :-( jako kdybch byla jen ta ,,nositelka,,. Ja ji rikala v zadnem pripade nebude u vas spat, ja budu kojit a ona mi druhej den donesla odsavacku mleka od aventu, ze si odstrikam a dam ji to do lahve. Potom byli rozpory kvuli kocarku. Domu mi porad nosi jidlo v esusu. Hrnce, ktere ona nepouziva-pry mi poslouzi. Ja ji to vzdy vracim. Ja nemam rada zadne vazicky, svicinky, nic takoveho. a ona mi kupuje samé serepetky na které se chytá prach. Pořád mě straší že nebudu mít čas na nic až se malá narodí a že mám jit na mateřskou na 2 roky, že pak bude VYCHOVAVAT ONA!!!!
a nejvic cim me nasrala: tento tyden k nam prisla (opet prepadovka-pry neumi zachazet s mobilem-krava jedna-lze jako kdyz tiske-hlavne ze priteli porad vyvolava 3x denně jestli uz rodim) a divala se na tv a byla tam gymnastika a ona pry: MOJE Natalka bude gymnastka a já říkám: Vy jste těhotná?Gratuluju (ironicky) a ona: néé, ty cekas moji Natálku. Tak to uz jsem nevydrzela zacala po ni rvat.
A taky treba jsem rikala ze nechci plysove hracky pro malou a just, ona druhej den koupila plyš. medveda (180 cm).

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka