Přidat komentář

Tak já měla tašku nachystanou od začátku 38 týdne, ale ne kompletní a na ní jsem měla napsaný seznam věcí, co je potřeba ještě na poslední chvíli přihodit (takové ty doklady, svačinu pro manžela, vodu - prostě všechno, co by mohlo podlehnout skáze, nebo to běžně potřebuješ, takže to nenecháš několik dní, nebo týdnů ležet v tašce). Finálně jsem dobalila potom, co mi odtekla plodovka při nepravidelných kontrakcích po 1 až 3 minutách, takže to zabralo trochu času, ale dalo se to. S manželem jsme se u toho celkem nasmáli a byl to fakt příjemný a pohodový odjezd do porodnice.
Jo a do igelitky se ti to nevleze :s:
No a za nafukovací kruh bych v porodnici dala království, ale je prosinec, takže není úplně lehké ho sehnat. Hlavně je důležité si vzít co nejmenší velikost abys tím nepropadla - to by pak nemělo smysl.
Jo a ještě je dobré si vzít fén, protože je ideální alternativou toaletního papíru, nebo ručníku po sprše - všechno, co omezí přímý kontakt s hojícíma se jizvama, nebo vytlačenýma hemeroidama je dobré. Mám to v čerstvé paměti, před týdnem jsem ještě byla v porodnici :ww:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka