Nejdřív ho uvař, necelé dvě hodky, pár kuliček nového koření, trochu pepře a sůl (něco jako když děláš polévku). Takhle se to dá jíst. ale bomba je, když to pak vytáhneš, dáš do pekáče potřeš medem a podliješ postupně černým pivem. a dát na 250 stupňů do trouby, tak na půl hodky. To se zblázníš, je to boží!!! :///:
Ahojky, a nebo výborný je ho upéct - černý pepř, nový koření, osolit a péct.Ale trvá to hooodně dlouho (cca 4 hoďky) a nebo ho předtim povařit, ale to už pak není ono :///:
Nejdřív ho uvař, necelé dvě hodky, pár kuliček nového koření, trochu pepře a sůl (něco jako když děláš polévku). Takhle se to dá jíst. ale bomba je, když to pak vytáhneš, dáš do pekáče potřeš medem a podliješ postupně černým pivem. a dát na 250 stupňů do trouby, tak na půl hodky. To se zblázníš, je to boží!!! :///:
In reply to Nejdřív ho uvař, necelé dvě by nifrachet
Holky já mám sliny až na noze :///:
In reply to Holky já mám sliny až na noze by Jana8208
no pravě takovy chutě si tady dělame :s:
dat do papinaku na 30 min a pak dopect v troubě je to naminka
Ahojky, a nebo výborný je ho upéct - černý pepř, nový koření, osolit a péct.Ale trvá to hooodně dlouho (cca 4 hoďky) a nebo ho předtim povařit, ale to už pak není ono :///: