:-(

07.10.2008

holky moje, jsem na dně...byla jsem s malým na kontrole na ORL - malej byl v pohodě, ale doktor mu kouknul do ouška a zjistil, že mu teče hnis s hlenem, tak udělal stěr a vypadá to na pneumokoka :r: :r: :r: :r: , v pondělí budou výsledky.....
nejedu ani na ten megasraz, je mi to líto, ale jsem fakt KO, papa

Holky naše, jste srašně hodný :h: , pomáhá mi to.....ale jen trochu, jsem v prdeli a asi budu, dokud se nedozvim výsledky :O . Vím, že jakékoliv jiné poškození (co se kecá v TV) je minimální, ale je tam.....
A já kráva malýho nenechala naočkovat Prevenarem :n: :r: , ale už ho máme koupenej a po výsledkách bude malej očkovanej :h:
Snad to bude jen nějaký blbý bacil, kterýho společně přeperem, děkuju Vám všem moc za podporu :h:

berunkooooooo, urcite se to nepotrvdi!!!!.. Misanek musi byt v poradku!!! Doufam ze to je jen "reakce" na to jak byl nemocny...Moc na vas myslime :h: :h: :h: :h: :h:

Ahoj Kettynko, to je mi moc líto, přeji ať vše dobe dopadne a výsledky ho nepotvrdí. Držíme pěstičky, papa

Ahoj Kettynko, to je mi moc líto, přeji ať vše dobe dopadne a výsledky ho nepotvrdí. Držíme pěstičky, papa

Lucinko, moc Vam drzime palecky a verime ze to bude v poradku :h: . Opravdu se drz a kdykoliv jsem tu pro tebe :h: :h: :h:

jejda Kettynko, to snad né? :ooo: ...budu držet všechny palečky, co mám, kdy budou výsledky? :( ...nebuj, možná je to jen nějaký zánět z toho, když byl nemocný.... :k: :k: :k: :k: :k:

ježíš marjá tak to je hrozný :r: :r: :r: budeme ti moc držet palce at je malej v pořádku :h: :h: :h: a neboj všechno dobře dopadne bud statečná a drž se :h: :h: :h:

Kettynko,to snad néééééééééé,moc na tebe budeme s Alenkou myslet,drž s,kaši na sraz a ať je malej v pojhodě!Věřím tomu,že to bude dobré!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky