...

14.03.2008

Ahoj, mám dost hloupý dotaz, ale nedá se nic dělat. :s: Budu kuchtit buchtičky s krémem a týká se to toho krému...stačí, když ten vanilkový puding jen víc zředím mlékem, nebo je v tom ještě jiný fígl? :s:

Tak to náhodou vím :///: Já buchtičky dělala v pondělí ;) V troše mlíka rozšleháš dva žloutky a sáček pudiku (nebo dva), to naliješ do zbylýho vroucího mlíka, osladíš sáčkem vanilkovýho cukru a mícháš a mícháš... Přidává se ještě rum, ale bez něho je to taky dobrý :-)

Jéje, aha, já si to nějak blbě přečetla. Buchtičky politý krémem, jsem to ale blbec :°: Tak to jo. Já bych tam teda dala ještě kapku rumíčku :ww:

Ahoj červíku. No každá buchta se dělá jinak, ale já bych řekla, že do krému se kromě toho pudinku dává ještě rozetřený máslo. Ale to jen tak co jsem viděla mamku. Já sama promazávaný buchty nedělám :00: Jinak třeba na maizeně je přímo návod, jak vyrobit krém do buchty ;)

Hm tak to děláš teda chutě.Já je dělala a normálka jsem na to udělala puding jako děláš normálně tak nevím hustota tak akurát.a pošli vzorek ju? :hu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka