:-(

31.01.2008

Tak jsem psala Kikatce.Nechci trousit drby ale malej je na tom asi spatne.Nechtela jsem vyzvidat.Musi to byt pro ni tezky.BGude za nim jezdit do nemocnice.Jde me z toho mraz po zadech :r:

No to je hrůza :( ,tak držím pěsti,aby byl malej hrdina a bojovník a všechno zvládl,samozřejmě i aby byla Kikatka v pořádku,je mi to moooc líto,ale doufám,že se to obrátí v lepší :one:

To je mi moc líto :r: Držím jí a maličkému palečky a moc moc moc na ně myslím!!!! Ať jsou brzy fit a celá rodinka pěkně pohromadě. !!!!

ivka222

panebože ne ne ne,bude to v pořádku,určitě to bude v pořádku jinak to ani dopadnout nemůže,strach je hrozná věc a větší je když je o dítě.

Tak to je smutny a verim,ze se vse otoci k dobremu a malej bude v poradku a co nevidet bude u maminky a tatinka doma.

Tak to me opravdu moc mrzi, musi to byt tezke odchazet domu sama bez miminka a tam je vsechno pripravene :r: Moc drzime palecky i s mimiskem aby to bylo brzo v poradku a mela ho doma u sebe.

jejda, sotva se přihlásím, tak tu čtu takové smutné zpravičky :r: , moc moc moc držím palečky ať se vše v dobré obrátí!!! :h: :k:

Pááni, tak to musí být fakt hrozný...potom co nastartují mateřský instinkty. Hlavně je ať je prcek v pořádku!!!

to držím pěsti, ať je malý v pořádku a brzy ho už mají doma. To musí být strašné, ale hlavně, ať je zdravý :h: :h:

tak to není příjemná zpráva, snad se vše vylepší, chudák to musí být hrozné být v takové situaci, držím moc palečky :w:

A je to je ale tedy blba zpravicka :-( tak budu drzet pestiky obema at se to co nejdrive zpravy a melej je v poradku s maminkou doma

Jejda tak to jsou špazné právy to mě mrzí.Tak posílám mnoho sil oboum aby to zvládly a byli oba v nejnaprostějším pořádku.To je smutné. :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka